The Elements of Dessert av Francisco J. (The Culinary Institute of America Hyde Park NY) Migoya, The Culinary Institute of America (CIA)
Produktbeskrivelse
I 'The Elements of Dessert' tar den anerkjente konditoren Francisco Migoya, professor ved The Culinary Institute of America, leseren med på en inspirerende reise gjennom den spennende verden av desserter. Boken åpner med de grunnleggende elementene som mousser, deiger og ganacher, og gir en grundig forståelse av hvordan disse byggesteinene kan benyttes til å lage uforglemmelige delikatesser. Gjennom 200 oppskrifter og variasjoner, dekker boken essensielle grupper som forretter, anrettede desserter, dessertbuffeer, serverte desserter, samt kaker og petits fours. Chef Migoya deler også sine kunnskaper om grunnleggende bakerimetoder og prinsipper for sammensetning av dessertmenyer. Med inspirerende og pedagogiske fotografier som viser steg-for-steg prosesser, teknikker og ferdige kreasjoner, fungerer denne boken både som en lærerik ressurs og en kilde til kreativ inspirasjon for alle som ønsker å mestre kunstnerisk dessertlaging.