I denne etterlengtede kokeboken viser Ken Forkish, eieren av den populære restauranten Ken's Artisan Pizza i Portland, Oregon, og prisvinnende forfatter av 'Flour Water Salt Yeast', at det er mulig for enhver hjemmekokk å lage fantastisk pizza. 'The Elements of Pizza' tar leseren gjennom hver enkelt del av pizza-bakingen, fra valg av deig til forming av pizzaen og valg av oster og toppings som passer perfekt til ditt eget kjøkken. Forkish tilbyr en rekke enn tolv forskjellige deigoppskrifter, inkludert 'lørdagsdeiger' som kan lages om morgenen for å nytes nybakt samme kveld, levain-deiger laget med naturlig fermentert gjærstarter, og til og med glutenfrie alternativer. Hver av disse oppskriftene gir deg den beste og mest teksturelle sprøskorpen du noensinne vil lage hjemme. Med klare og ekspertråd vil du forme pizzaer og bruke pizzaspaden med selvtilliten til en erfaren pizzaiolo. Hans innovative oppskrifter, inspirert av sesongens råvarer, gjør denne boken til en uunnværlig ressurs for pizzaentusiaster.