I 1965 åpnet Elizabeth David en butikk i Pimlico, London, hvor hun solgte Le Creuset-gryter og andre vanskelig tilgjengelige kjøkkenutstyr. Butikken, med sine fantastiske utstillingsvinduer, skulle vise seg å være like innflytelsesrik som bøkene hennes, og banet vei for en ny generasjon av butikker som utelukkende fokuserte på kjøkkenutstyr. Rosi Hanson, som jobbet i Davids butikk i to år, beskriver det som en magisk opplevelse: 'Hun hadde alltid en god sans for humor, og butikken var som et eventyrland. Hun elsket å være butikkansvarlig, kanskje fordi det ga henne en pause fra skrivingen. Når kunder spurte etter svært spesifikke redskaper, hørte jeg henne ofte si: 'Hvis du kan komme tilbake, tror jeg jeg har en hjemme.' Om kveldene vi jobbet sent for å pynte vinduene, laget hun ofte piknik til oss, med terrine og annet lekkert.' Mens hun fortsatt var involvert i butikken som bar hennes navn, Elizabeth David Ltd, produserte hun en serie på fire små hefter: 'The Baking of an English Loaf', 'Dried Herbs', 'Aromatics and Condiments', og 'English Potted Meats and Fish Pastes'.