The Encyclopedia of Cocktails av Robert Simonson er en livlig A-til-Å oppslagsbok som utforsker de bemerkelsesverdige drinkene, bartenderne og barene som har formet cocktailverdenen og bidratt til den pulserende spirituskulturen vi nyter i dag. Med sin bakgrunn som to-ganger James Beard Award-nominert forfatter og bidragsyter til New York Times, gir Simonson leserne en grundig innsikt i cocktailens historie. Hvordan fikk den klassiske Old-Fashioned sitt navn, og hva er hemmeligheten bak dens varige popularitet? Hvilke drikker ble skapt av Sam Ross, og hvilken rolle spilte Pegu Club i cocktailkulturen? I denne encyklopediske samlingen katalogiserer Simonson alle de essensielle personene, stedene og drikkene som har bidratt til vår cocktailhistorie, og han byr på en forfriskende vri på tradisjonelle referanseverk. Med mer enn 100 drinkoppskrifter, fra Adonis til Zombie, og med levende illustrasjoner gjennom hele verket, gir Simonson et vittig og meningsfylt blikk på alt som har med cocktailer å gjøre. Han inkluderer også oppføringer for ulike spritsorter, fra absint til vodka, og kaster lys over deres opprinnelse.