The Essential New York Times Cookbook av Amanda Hesser
Produktbeskrivelse
Ti år etter den fenomenale suksessen med sin generasjonskokebok, er tidligere matredaktør for The New York Times, Amanda Hesser, tilbake med en oppdatert utgave for en ny bølge av hjemme kokker. Denne boken henvender seg til både trofaste Times-abonnenter og nykommere som er på jakt etter kulinariske skatter. Her finner man dusinvis av oppskrifter å verdsette, fra Purple Plum Torte og David Eyres pannekaker til Pamela Sherrid’s Sommerpasta og mange andre klassikere. Leserne kan glede seg over alt fra 1940-tallets Caesar-salat og 1960-tallets glutenfrie sjokoladekake (Evelyn Sharpes Franske sjokoladekake) til dagens populære No-Knead Bread og Giant Crinkled Chocolate Chip Cookies. Boken inkluderer også femti nye og ikoniske oppskrifter som Samin Nosrats urteris med tahdig, Melissa Clarks enkle stekte kalkun og Alison Romans gryterett med krydrede kikerter. Hesser har testet og tilpasset hver av de mer enn 1000 oppskriftene, og hun fremhever sine personlige favoritter fra over et århundres matlagningstradisjoner med både humor og varme. Som Saveur erklærte, er dette en 'tremendous' samling av oppskrifter som inspirerer til glede i matlagingen.