I boken "The Everlasting Meal Cookbook" tar den prisbelønte og bestselgende forfatteren Tamar Adler for seg et av de mest presserende problemene i dagens samfunn: matavfall. Med nesten førti prosent av all mat som kjøpes havner i søpla, er det viktigere enn noen gang å lære seg å utnytte de råvarene vi har tilgjengelig. Boken er en inspirerende samling av enkle oppskrifter som bruker alt fra rester av poteter og kjøtt til sitrusskall og kald ris. Adler gir deg mer enn 1.500 kreative og lettlagde ideer som gjør det mulig å ta vare på nesten alle typer rester, og kunsten å skape smakfulle måltider av det som ellers kunne blitt kastet. Hver oppskrift er også ledsaget av informasjon om hvor lang tid forberedelsen tar, slik at både enkeltpersoner og familier kan finne en passende løsning for sine behov. Med denne boken kan du lære å tilberede deilige måltider på en ansvarlig måte, samtidig som du sparer penger og reduserer ditt eget matsvinn.