I "Fresh from Poland" tar Michal Korkosz, en prisbelønt matblogger og fotograf, med leserne på en kulinarisk reise inn i den polske vegetariske matverdenen. I denne inspirerende kokeboken hedrer han oppskrifter fra sin mor og bestemor, og kombinerer dem med moderne og personlige innspill, illustrert med vakre fotografier som reflekterer hans lidenskap for matlaging. Korkosz feirer grønnsakene som hovedattraksjoner, men han lar ikke smør, mel, og sukker gå ubemerket hen; de er essensielle ingredienser som hever både mat og liv. Resultatet er over åtti trøstende retter som passer til enhver anledning. Blant de fristende rettene finner vi: * Uimotståelige frokoster med brune smør-egg, eplefritters, og bokhvete-blini med rømme og sylteed løk. * Varme vegetarmiddager som bygg-risotto med asparges, cider og geitost; potetfritters med rosmarin og pepperrot-saus; og fylte tomater med hirse, kanel og mandler. * Fantastiske bakverk som surdeigsrugbrød og søte blåbærboller. "Fresh from Poland" er den perfekte boken for alle som ønsker å utforske og oppdage de smakfulle nyansene av polsk vegetarisk mat.