For Kelli og Peter Bronski er pizza en lidenskap. Da Peter fikk diagnosen cøliaki, begynte de på et oppdrag for å mestre kunsten å lage glutenfri pizza selv. Med innsikt fra de beste pizzaioli fra Napoli til New York City og videre, samt over ti års erfaring med glutenfrie oppskrifter, testet de mer enn 1000 pizzaer i jakten på den perfekte glutenfrie utgaven. Resultatet er imponerende: * Seventy-five oppskrifter som inneholder den autentiske smaken og teksturen av tradisjonell pizza, men uten gluten. * Hver enkelt steg i prosessen er nøye forklart, fra å lage de perfekte melblandingene til å sette pizzaen inn i ovnen – og alt som ligger imellom. * Femten (!) forskjellige typer deig som dekker alle de viktigste pizza-stilene, inkludert luftig napolitansk, tradisjonell New York, sprø romersk, smøraktig Chicago deep dish, samt tykk crust Detroit og sicilianske pizzaer. Du vil finne: * Klassiske og kreative smakssettinger som Rustikk Pepperoni, Thai Kylling, og Vill.