The Farmhouse Culture Guide to Fermenting av Kathryn Lukas, Shane Peterson
Produktbeskrivelse
The Farmhouse Culture Guide to Fermenting er en autoritativ og brukervennlig guide til fermentering, som inneholder over 100 oppskrifter på fermenterte matvarer og drikker. Fermenterte og konserverte matvarer er kjent for sine sterke og lagdelte smaker, samt for deres helsefordeler som å fremme tarmhelse, styrke immunforsvaret og dempe sukkertrang. Tidligere har det vært mangel på en bok som kombinerer autoritet med enkelhet, men denne boken fyller det tomrommet. Her finner du en rikholdig historie om fermentering, nyttig helseinformasjon og de sikreste metodene for konservering, i tillegg til 115 spennende oppskrifter på alt fra sauerkraut og pickles til kimchi, fermenterte grønnsaker, hot sauser, konserverte frukter og syltetøy, yoghurt, kombucha, samt både hard cider og mjød. Med de anerkjente forfatterne Kathryn Lukas og Shane Peterson, som også er eiere av den store merkevaren Farmhouse Culture, kan du være trygg på at oppskriftene er grundig testet. Dette er boken for alle som ønsker å utforske fermentering, enten du lager din første batch med pickles eller har holdt på med konservering i flere tiår.