Oppdag autentiske og smakfulle oppskrifter med denne vakkert illustrerte filippinske kokeboken. Denne herlige samlingen av 85 velprøvde oppskrifter fra Filippinene fremviser det store mangfoldet av autentiske retter fra landet. Hver region har sin unike mattradisjon, og boken avdekker hemmelighetene og sjelen bak rettene som utgjør det kulturelle mangfoldet i Filippinene. "The Filipino Cookbook" inneholder enkle, trinn-for-trinn instruksjoner som både filippinere og andre matentusiaster vil sette pris på. Lær å lage de berømte grønnsaksrettene fra Tagalog-halvøya, sjømat og nudler fra Visayas-øyene, samt de krydrede og fargerike kariene fra Mindanao. Bli med på å lage den perfekte Pinakbet (stekte grønnsaker med reke-paste) eller en deilig Halo-Halo (dessert med blandede frukter). Overrask vennene dine med en vidunderlig enkel Paella (ris- og sjømatblanding) og Morcon (fylt okserull) eller en fantastisk bolle med Pininyahang Manok (kylling med ananas). Boken benytter ingredienser som lett kan skaffes.