Da sønnene hennes arvet farens barndomshjem i en fiskeværsby i Cornwall, som tidligere hadde vært en kommersiell bygning for oppbevaring og pakking av ansjos, tenkte Lindsey Bareham at det ville være en fin idé å dokumentere noen av oppskriftene og minnene fra dette enestående stedet. Prosjektet startet som en notatbok kun for sønnene hennes, med lister over favorittmåter å tilberede makrell, klippfisk og rødspette, samt hvordan man lager majones til den vakre gaven av en krabbe eller reker. Etter hvert fikk det imidlertid sin egen dynamikk og utviklet seg til denne helt spesielle boka, fylt med minner, anekdoter og deilige feriemåltider. Selv om settingen er engelsk, henter Bareham inspirasjon fra hele verden i sine oppskrifter, inkludert Portugal (portugisisk kål suppe med rosmarinfocaccia), Italia (rød multer innpakket i parmaskinke med hvitløk og rosmarin) og Tyrkia (krydret auberginesalat med spisskummen). Til tross for den maritimt pregete beliggenheten, er ikke oppskriftene hennes utelukkende fokusert på fisk. Boken inneholder også kapitler om egg, kylling og mer, noe som gjør den til en variert kilde til inspirasjon for matentusiaster.