The Food of Morocco av Paula Wolfert

The Food of Morocco av Paula Wolfert

Produktbeskrivelse

I "The Food of Morocco" bringer Paula Wolfert, en mester innen middelhavsmatlaging, frem skattene av autentisk marokkansk mat. Med mer enn førti års erfaring, kjærlighet til og original forskning på tradisjonell mat i Marokko, er dette et omfattende verk som setter standarden for marokkansk matlaging. Boken omfatter alt fra det møre berber-brødet til den krydrede hariria-suppen, laget med linser og kikerter. Utforsk de smakfulle oppskriftene som inkluderer kylling med syrlig, konservert sitron og oliven, samt dampet lam fylt med couscous og dadler – hver oppskrift er klar og innbydende, beriket med forfatterens unike kunnskap om denne deilige maten. I tillegg belyser essays de essensielle elementene i marokkansk smak og fremhever tilgjengeligheten av en gang vanskelige ingredienser som safran, arganolje, og marokkansk spisskummen.

Prishistorikk

Lavest
613 KR
Høyest
679 KR
Gjennomsnitt
636 KR
Median
626 KR

📩 Sett prisvarsel

Få beskjed når prisen når ønsket nivå.

Produktspesifikasjoner

Merke
Navn The Food of Morocco av Paula Wolfert
GTIN/EAN/ISBN 9781408827468
Kategorier Bøker