Denne fargeglade innbundne utgaven av 'The Food Substitutions Bible' har fått et nytt design, med et forord av J. Kenji López-Alt. Boken inkluderer hele 8 000 erstatninger, samt håndtegnede illustrasjoner av Emily Isabella, og har nå 24 nye oppskrifter, noe som øker det totale antallet til 188 oppskrifter. Har du noen gang stått midt i matlagingen og oppdaget at du mangler en viktig ingrediens, eller kanskje ikke eier en spesialpanne som oppskriften krever? Eller ønsker du å gi en kjent familiemetode en ny vri ved å eksperimentere med friske smaker og teksturer? Svaret på disse utfordringene er enkelt: erstatning. Men internett gir ikke alltid pålitelige svar eller nøyaktige alternativer. 'The Food Substitutions Bible' har vunnet en pris fra International Association of Culinary Professionals (IACP) og er nå tilgjengelig i en oppdatert, utvidet og revidert tredje utgave. Dette er den autoritative guiden for å gjøre erstatninger på kjøkkenet, og den er organisert fra A til Å i én omfattende og brukervennlig bok, skrevet av bestselgende forfatter David Joachim.