Denne vakre utgaven av den elskede kokeboken fanger ånden av Julia Childs debut-tv-program, som gjorde henne til en superstjerne og nå er sentrum i HBO Max sin serie 'Julia'. 'The French Chef Cookbook' er en omfattende samling av over 300 klassiske franske oppskrifter, som spenner fra Aoli til Velouté, og Bouillabaisse til Ratatouille. I 1963 hadde Julia Child allerede oppnådd utbredt anerkjennelse som bestselgende forfatter av 'Mastering the Art of French Cooking', men det var ikke før hennes TV-debut med 'The French Chef' at hun virkelig ble den superstjernen vi kjenner og elsker i dag. I løpet av ti sesonger lærte millioner av amerikanere ikke bare å lage mat, men også å omfavne matens glede. Serien endret fullstendig måten vi spiser på i dag og ga Julia en Peabody Award i 1965 og en Emmy Award i 1966. Fra denne suksessen kom 'The French Chef Cookbook', Julias første solo-kokebok, skrevet med all den gløden, visdommen og livsgleden hun er kjent for.