The Great Big Pressure Cooker Book av Bruce Weinstein, Mark Scarbrough
Produktbeskrivelse
Den ultimate boken om trykkokere - med hele 500 oppskrifter for frokoster, supper, hovedretter, korn, grønnsaker og desserter - hver tilpasset både koketopper og elektriske modeller, som Instapot. Den tradisjonelle trykkokeren har fått en ny vår blant moderne hjemmekokker, takket være dens evne til rask matlaging (tørkede bønner er perfekt myke på bare 35 minutter; risotto blir møre på 20 minutter) og ikke minst dens evne til å fylle maten med en intens smak (gulrøtter blir søtere, mens kjøtt blir mer smakfullt). "The Great Big Pressure Cooker Book" serverer oppskrifter for alle typer enheter, både for koketopp og elektriske varianter, uavhengig av fabrikant. Enten du er ute etter en spennende blanding av krydder, som i retter som Kirsebær Chipotle Trekkt Kylling eller Knust Søt Potet med Ananas og Ingefær, eller om du ønsker klassisk trøstesmat som Fransk Toast Brødpudding eller Kjøttgryte med Poteter, vil du finne den perfekte oppskriften - hver merket med vanskelighetsgrad - for å mette familien din. Dette er boken om trykkokere du virkelig trenger.