«The Great Indian Food Trip» er en underholdende og lærerrik reise gjennom Indias mat- og drikkekultur, fortalt av Zac O'Yeah, som har gjort subkontinentet til sitt hjem i tre tiår. O'Yeahs engasjerende beretning tar leserne med på en dynamisk utforskning av nye kulturelle og kulinariske opplevelser. I boken følger vi ham på en alternativ reise til Shivajinagar, et av Bengaluru's slakterdistrikt, hvor han levende skildrer sine inntrykk. Leseren får oppleve smaken av øl i Karnataka, toddy i Kerala, samt enkle grønnsaker og krydderløse curryretter i Mahatma Gandhis ashram. O'Yeah avdekker også hemmeligheten bak den perfekte tandoori-kyllingen i Chandigarh, og skildrer hvordan Goas litterære sjel nyter cashew feni i selskap med kjente forfattere som Orhan Pamuk og Amitav Ghosh. I tillegg oppdager han to av sine favorittretter, sopp og ost, i den bhutanesiske gryta shamudatsi. Enten du er en entusiast av indisk mat eller en eventyrer som søker inspirasjon, lover denne smakfulle og mangfoldige boken fantastiske oppdagelser av Indias delikatesser, deres opprinnelse og geografiske røtter.