»Frontline Cookbook« tar deg med inn i en ukjent verden der matlaging på frontlinjen er avgjørende for både moral og overlevelse. Boken utforsker hvordan soldater har blitt omgjort til kokker, og hvordan de mestrer kunsten å tilberede måltider med begrensede ressurser under ekstreme forhold. I 1941 ble Army Catering Corps offisielt opprettet, og Army School of Cookery i Aldershot ble etablert – en skoler som skulle inspirere til lignende utdanning over hele verden, inkludert Poona i India. Leserne får et unikt blikk på hvordan soldater tilbereder mat som både metter og gir energi, selv under beskytning. Boken inkluderer en rekke oppskrifter fra andre verdenskrig, supplert med håndskrevne notater fra soldater som kjempet i Midtøsten, India og over hele Europa. I tillegg prydes mange oppskrifter av humoristiske tegninger og karikaturer som illustrerer hvordan man kan bygge disse essensielle kjøkkenredskapene i krigstid. Dette er ikke bare en kokebok; det er en hyllest til mot og kreativitet ved matlaging under press.