The Irish Beef Book av Pat Whelan, Katy McGuinness
Produktbeskrivelse
«The Irish Beef Book» er den ultimate guiden til irsk biff og dekker alle aspekter ved kjøp, tilberedning og matlaging av dette smakfulle kjøttet. Pat Whelan, Irlands fremste slakter og en femte generasjons bonde, deler rikelig av sin dyrebare kunnskap for å hjelpe leserne med å finne den beste biffen tilgjengelig. Sammen med medforfatteren Katy McGuinness lærer du å lage lekre retter fra alle deler av dyret, med utvalgte oppskrifter som gjør dette til den eneste guiden du vil trenge for å lage biff hjemme. Boken inkluderer klassiske oppskrifter, raske og enkle hverdagsretter for travle ukedager, samt mer avanserte retter som passer perfekt for late helger. Det er også en egen seksjon viet til den perfekte biffen, og kapitlet om steking fjerner endelig redselen for søndagslunsj. Med vakre fotografier tatt både på gården og i kjøkkenet, er denne unike boken en hyllest til irsk kjøkkentradisjon.