The Italian Cookery Course av Katie Caldesi, Giancarlo Caldesi
Produktbeskrivelse
Denne boken er ikke bare en fascinerende lesning som gir innsikt i Italias ulike regioner, men den er også fylt med oppskrifter du virkelig vil lage. I denne nå ikoniske samlingen av italiensk matlaging, har Katie Caldesi samlet hundrevis av oppskrifter fra hele landet, fra de fjellrike nordområdene til det solfylte Middelhavet i sør. Hennes utvalg av oppskrifter, teknikker og ingredienser er hentet fra både hjemmebakere og trattoria-kokker i alle regioner, noe som resulterer i et unikt og omfattende kompendium av italiensk mat. "The Italian Cookery Course" tar deg med gjennom en stor samling av kjente oppskrifter og mindre kjente regionale retter, med klare instrukser for hvordan du kan gjenskape dem hjemme. Boken er delt inn i enkle kapitler, inkludert 'Kjøtt', 'Fisk', 'Desserter' og 'Ost'. Hvert kapittel inneholder 'mesterklasser' i teknikk, som avdekker de praktiske hemmelighetene ved italiensk matlaging og gir leseren ny selvtillit på kjøkkenet.