I hjertet av den italienske matkulturen finner vi de kjære delikatessebutikkene, som har begeistret folk over hele verden i mange år. Fra biscotti til limoncello, den italienske lenken til delikatessebutikker tilbyr et uendelig mangfold av smaker og ingredienser som hever ethvert måltid. I 'The Italian Deli Cookbook' tar Theo Randall oss med på en kulinarisk reise, hvor han deler sine mest elskede familieoppskrifter som benytter favorittingrediensene fra italienske delikatessebutikker. Boken inneholder 100 kreative oppskrifter med ingredienser som spekemat, røkt fisk, syltede grønnsaker, eddik, oliven, pasta, belgfrukter, oster og vin. Disse enkle, men smakfulle oppskriftene er lette å tilberede, noe som gjør dem perfekte for både enkle lunsjer, uformelle middager og imponerende middagsselskaper. Theo Randall viser oss hvordan man kan bruke kvalitetsingredienser for å skape uforglemmelige måltider, og inspirerer oss til å utforske matkulturen fra Italia på en ny og spennende måte.