Den italienske regionalkokeboken av Valentina Harris tar leserne med på en gastronomisk reise gjennom Italias mangfoldige kjøkken. Kjent for sine friske ingredienser, dristige smaker og livlige farger, har italiensk mat gjentatte ganger blitt kåret til verdens favorittkjøkken. Denne boken går imidlertid langt utover de populære rettene som pasta, pizza og risotto som man ofte finner på restauranter. Harris dykker ned i de unike kulinariske tradisjonene til hver enkelt region, og presenterer et nøye utvalgt utvalg av 325 oppskrifter med detaljerte instruksjoner og inspirerende fotografier. Boken er en uvurderlig ressurs for alle matentusiaster som ønsker å mestre autentisk italiensk matlaging. Med 1500 fargefotografier som illustrerer de varierte rettene og en omfattende introduksjon som belyser historien og tradisjonene i italiensk mat, inviterer denne kokeboken deg til å utforske og nyte de kulinariske skattene fra Lombardiet, Piemonte, Liguria, Emilia-Romagna, Veneto, Toscana, Umbria, Sardinia, Campania, Sicilia, Puglia, Basilicata, og Calabria.