«Den Lille Boken om Næringsstoffer» er den ultimate lille guiden til næringsstoffer. Denne kompakte boken gir en grundig oversikt over vitaminer, mineraler, sporstoffer og andre matkomponenter, og fremhever hvor viktige de er for vår helse, samt hvordan de bidrar til å opprettholde vår velvære. Den viser oss hvilke elementer som er avgjørende for et sunt liv og hvordan vi kan sikre at vi får i oss tilstrekkelige mengder av dem. Boken tar spesielt for seg plantebaserte matvarer, men den henvender seg ikke kun til veganere; den inkluderer også kjøtt, fjærfe, fisk, egg og meieriprodukter. I tillegg anbefales det et moderat inntak av rødvin som en del av et sunt kosthold. Mineralene som magnesium, kjent som et anti-stress-mineral som reduserer muskelspasmer og lindrer premenstruelle symptomer, er også grundig behandlet. De beste kildene til magnesium inkluderer nøtter, fiken, soyabønner, fullkornsprodukter, kjøtt, fisk og sjømat.