Nå med tilleggsmateriale om hagene på Le Manoir. 'Blanc gikk i gang med det mest omfattende prosjektet for eplesmaking og matlaging jeg har hørt om... [The Lost Orchard] oppsummerer høydepunktene, hans kjærlighetsbrev til de glemte eplesortene.' - The Times. 'Jeg begynte å drømme om en frukthage fylt med tusenvis av frukttrær... I dag har vi en hage med over 150 gamle varianter av epler. Hver av dem har sitt arv fra en landsby eller et fylke som en gang blomstret med den spesifikke varianten. De forteller historien ikke bare om hva vi har mistet i Storbritannia, men også hva vi kan gjenvinne.' I løpet av de siste elleve årene har Raymond Blanc plantet et frukthage med 2 500 trær i området til sitt hotell-restaurant i Oxfordshire. Denne frukthagen gir omtrent 30 tonn frukt til kjøkkenet hver år, og er fylt med gamle og glemte varianter av britiske epler og pærer, sammen med valnøtttrær, kvitten, medle, aprikoser, nektariner, fersken, plommer, damsoner og kirsebær. I tillegg har 600 gamle fruktrær blitt plantet.