De fleste av oss ønsker å spise flere grønnsaker, men hindres ofte av tidsmangel, mangel på inspirasjon eller kunnskap om matlaging. "The Magnificent Book of Vegetables" er en stolt hyllest til grønnsakene, som gir deg inspirasjon til å spise fargerikt hver dag på de mest fristende måter. Boken inneholder over 80 vegetariske (og noen veganske) oppskrifter, organisert etter årstidene, og kokk og matforfatter Alice Hart oppfordrer deg til å gjøre grønnsakene til hovedpersonen på tallerkenen, og spise det som er i sesong. Det legges vekt på enkle matlagingsmetoder og beskjedne, kjente ingredienser og krydder, perfekt for både entusiastiske kokker og matelskere. Prøv den smakfulle Smashed New Potato Salad med blåmuggost og sikori, en sommerlig, aromatisk Pak Choy, Miso og soppnudelsuppe, eller den umami-rike og trøstende Butternut Puttanesca. Med elementer som kan forberedes på forhånd for å gjøre måltidsforberedelsene raskere, viser Alice at selv en enkel kål eller betterød kan bli spennende, overraskende og deilig med den rette oppskriften.