Martini – en klassiker som har fortryllet både bartendere, kunstnere, forfattere, filmskapere og tilhørere i over hundre år. I boka "The Martini" tar den prisbelønte journalisten og cocktaileksperten Alice Lascelles oss med på en dypdykk i en av hennes favoritter. Til tross for at det nå har gått nesten 150 år siden man første gang kombinerte tørr vermut og gin, er Martini mer populær enn noen gang. Hva er hemmeligheten bak denne enkle, men tidløse drinken? Lascelles undersøker Martininens reise fra de røykspekkede saloonene på 1880-tallet i New York, til dagens trendsetting cocktailbarer. Med hele 60 ulike oppskrifter, ruller hun ut et rikt teppe av smak, historikk og kultur. Dette er en guide til den perfekte Martini, skreddersydd for enhver sjelefred – i likhet med hvordan du tar din te. Inspirasjonen og de fantastiske bildene i boken gjør dette til et uvurderlig tillegg for enhver cocktailentusiast.