Ta en kulinarisk reise til Middelhavet med Meni Valle som guide, der hun hedrer den friske og smakfulle maten fra regionen gjennom over 75 vegetariske oppskrifter. I denne boken finner du herlige retter som ovnsbakte auberginer, syrlige artisjokker, perfekt flakete paibåter, samt saftige grillede plommer og fikener. Hver rett inviterer til å nyte de fantastiske smakene fra landene rundt Middelhavet. Valle er en forkjemper for langsomme matverdier, og hennes oppskrifter er enkle og sesongbaserte, noe som tydeliggjør hvordan man kan få det beste ut av ferske, lokale råvarer. Med varm og generøs omtale for sesongens produkter, gir Meni oppskriftene et snev av nostalgi for en enkel, middelhavskultur. I tillegg deler hun nyttige tips og informasjon, omfavnet av velsmakende retter som syltede paprika fylt med kål, sjokolade- og fikentart, bouyourdi og hjemmelaget filodeig. Denne boken byr på en smakfull opplevelse av det rike Middelhavet, perfekt for deling, illustrert med vakre fotografier.