Bli inspirert til å berike kropp og sinn gjennom mat med «The Modern Navajo Kitchen». Denne kokeboken inneholder hele 60 oppskrifter som hedrer de rike kulinariske tradisjonene fra Navajo-folket. Gjennom storslåtte fotografier tas leseren med på en uforglemmelig smakfull reise. Boken binder sammen tradisjonelle Navajo-oppskrifter med globale retter som får et unikt preg fra Navajo-kulturen, noe som resulterer i en helt spesiell matopplevelse. Her kan du velge mellom et mangfold av alt fra drikker, brød, frokoster, supper, hovedretter, til tilbehør og desserter—mulighetene er uendelige. Med en kombinasjon av tradisjonelle og moderne ingredienser presenteres deilige og nærende oppskrifter som: * Navajo Boba Milk Tea (Abe’ Boba De´e´hk’azi´) * Fry Bread (Dah Díníilghaazh) * Navajo Burgers (Atsi?’ Yik’a?´ Na´neeskadi´ Bil Alch’i?’ A´t’e´hi´) * Sumac and Strawberry Greek Yogurt Ice Pops (Chiilchin Yogurt Tini´) og mange flere! Denne omfattende kokeboken gir også instruksjoner for å lage elementer som einer-ask, stekt maismel og ristet chili, noe som hever dine ferdigheter i Navajo-matlaging.