The New California Wine er en omfattende guide til de viktigste vinene og produsentene fra Californias 'nye generasjon', samt historien om de ikonoklastiske, unge vinmakerne som har endret ansiktet til californisk vinproduksjon i de senere årene. Boken gir en dypdykk i den ufortalte historien om vinindustrien i California: de unge, nyskapende produsentene som omskriver reglene for moderne vinmaking; deres jakten på å uttrykke den unike karakteren av Californias terroir; og den kontinuerlige kampen for å bevege staten bort fra de overteknologiske og reaktive praksisene fra fortiden. Jon Bonne skriver fra frontlinjen av vinrevolusjonen i California, hvor han har tilgang til historiene, filosofiene og teknikkene til de ledende produsentene. I denne banebrytende debutboken maler Bonne et ubarmhjertig bilde av den nåværende tilstanden i bransjen: dens styrker og svakheter, de essensielle vinene og de som ikke er verdt å forfølge. Rikholdige fargefotografier, samt en region-for-region omvisning av noen av Californias mest bemerkelsesverdige vinområder, gjør dette til en uunnværlig ressurs for vinelskere og profesjonelle.