The New Cider Maker's Handbook av Claude Jolicoeur
Produktbeskrivelse
Over hele verden har interessen for fermentert cider økt raskere enn på de siste 150 årene. Samtidig som etterspørselen etter lokalt produserte og håndverksmessige matvarer vokser, dukker det stadig opp nye ciderier i Nord-Amerika. Mange av disse har sine røtter hos lidenskapelige amatører som ønsker å løfte sin cider til neste nivå som småskala håndverksprodusenter. For å lage den beste ciden – enten til deg selv, familien og vennene dine, eller for salg – er det avgjørende å ha en inngående forståelse av prosessene involvert, samt kunsten og vitenskapen som ligger bak. Heldigvis er "The New Cider Maker's Handbook" her for å bistå. Forfatter Claude Jolicoeur, en internasjonalt anerkjent og prisbelønt ciderprodusent, kombinerer tradisjonell kunnskap og teknikker med moderne, vitenskapelig baserte metoder. Dette gir dagens ciderprodusenter alle verktøyene de trenger for å lage ciders av høy kvalitet. Boken er delt opp i...