The Noma guide to fermentation av René Redzepi, David Zilber
Produktbeskrivelse
I 'The Noma Guide to Fermentation' tar René Redzepi og David Zilber leseren med inn i en fascinerende verden av fermentering, en essensiell teknikk som ligger bak de enestående rettene servert på Noma, restaurantens som har blitt kåret til verdens beste flere ganger. Boken presenterer ikke bare banebrytende metoder for fermentering, men også innovativ kunnskap og originale oppskrifter tilpasset både amatørkokker og profesjonelle gastronomer. Dette er en bok som redefinerer hva en kokebok kan være, og den gir et dypdykk inn i en av matlagingens mest spennende og aktuelle temaer. Boken er hyllet som en av årets beste kokebøker av anerkjente medier som New York Times, Chicago Tribune, og Boston Globe, og den er også kåret til en av de beste kokebøkene å gi bort av populære publikasjoner som Food & Wine og Bon Appétit. 'The Noma Guide to Fermentation' er en uvurderlig ressurs for både hjemme- og profesjonelle kokker, siden den gir verktøyene til å mestre fermenteringens hemmeligheter – inkluderer alt fra syrlighet til smaksdypdybde i hver rett.