Boken 'The North African Cookbook' av Jeff Koehler er en uvurderlig ressurs for alle som ønsker å utforske det rike og mangfoldige matkulturen i Nord-Afrika. Denne kokeboken presenterer 445 spennende og lett tilgjengelige oppskrifter som tar deg med på en kulinarisk reise gjennom Maghreb-regionen. Her avdekkes en verden av smaker som strekker seg langt utover de velkjente klisjeene om couscous og taginer. Mestrene innen gastronomi, som Warda Bouguettaya og Yotam Ottolenghi, fremhever bokens betydning som et viktig verktøy for de som vill dykke dypere inn i den nordafrikanske mattradisjonen. Med velkomne og trøstende oppskrifter, introduserer Koehler leserne for de unike ingrediensene og teknikkene som er kjernen i Nord-Afrikas rike kokekunst. Enten du er en erfaren kokk eller en nybegynner på kjøkkenet, vil denne boken inspirere deg til å utforske den varme, smakfulle og varierte nordafrikanske matverdenen.