I tusenvis av år har øl vært en viktig drikk i kulturer over hele verden. Etter vann og te er det den mest populære drikken globalt, og det utgjør kjernen i en industri verdt over 450 milliarder dollar. Med fremveksten av håndverksbrygging og hjemmebrygging opplever øl en renessanse som videreutvikler ølkulturen og bringer bryggekunsten inn i folks hjem, samtidig som interessen for øl som et kulturelt fenomen øker. "The Oxford Companion to Beer" er det første oppslagsverket som grundig utforsker ølets historie og dets enorme mangfold, fra den landbruksmessige sammensetningen av ulike øltyper til de tekniske elementene i bryggeprosessen, samt de lokale effektene av brygging på forskjellige regioner rundt om i verden og de sosiale og politiske konsekvensene av å dele et øl. Oppføringene definerer ikke bare termer som 'spent grain' (brukte korn) og 'wort' (vørter), men gir også fascinerende detaljer om hvordan disse og andre ingredienser påvirker smak, tekstur og popularitet til ølet. Kulturelle oppføringer tar for seg emner som...