«The Pizza Bible» er den ultimate guiden til å lage pizza, skrevet av den anerkjente kokken og 12-dobbel verdensmesteren i pizza, Tony Gemignani. Boken dekker ni forskjellige regionale stilarter, inkludert kjente varianter som napolitansk, romersk og Chicago, samt kjente pizza-subspesialiteter som St. Louis og Californian. Alle elsker pizza, enten det er den luftige sicilianske panpizzaen, den klassiske napolitanske margherita med autentiske brente kanter, eller den fyldige Chicago-deep-dish til den sprø krakeren. Med et så variert spekter av pizzaer, hvorfor nøye seg med bare én stil? "The Pizza Bible" er en komplett mesterklasse i å lage deilig pizzeria-stil pizza hjemme, med over 75 oppskrifter som dekker alle stilene du kjenner og elsker, samt de du ennå ikke har blitt forelsket i. Pizzaiolo og 11-dobbel verdensmester Tony Gemignani deler sine beste tips og hemmeligheter for å lage fantastisk pizza i ditt eget kjøkken. Med denne boken vil du lære alt du trenger for å skape vellykkede pizzaer som imponerer familie og venner.