I 'The Platinum Jubilee Cookbook' av Ameer Kotecha finner du 70 imponerende oppskrifter sammen med profiler av klassiske britiske ingredienser og diplomatiske historier, alt for å feire Hennes Majestet Dronningens Platinum Jubilee. Boken, som kommer som en del av feiringen av Dronningens 70 år på tronen, presenterer en samling oppskrifter fra britiske ambassader og høykommisjoner rundt om i verden. I forordet, skrevet av Deres Kongelige Høyheter, Prins Charles og Hertuginne Camilla, fremheves viktigheten av dette historiske øyeblikket. Hvert av de 70 oppskriftene feirer det britiske kjøkkenet, og mange av dem har blitt servert under kongelige besøk. Denne unike boken bringer sammen oppskrifter som enten er stolte britiske klassikere eller en fascinerende fusjon av lokale innflytelser fra vertslandet, og viser frem det fantastiske mat- og drikkeutvalget som finnes innenfor våre grenser. Fra spansk marmelade til annen spennende mat, gir 'The Platinum Jubilee Cookbook' en uforglemmelig kulinarisk reise som gjenspeiler både tradisjon og innovasjon i britisk matlagning.