The Real Japanese Izakaya Cookbook av Wataru Yokota, Makiko Itoh
Produktbeskrivelse
Ta feststemningen hjem med denne kokeboken inspirert av japanske izakaya! Izakaya-mat handler om å nyte smakfull og hjertelig japansk mat sammen med venner og drikke på ditt lokale, koselige spisested. I likhet med tapas eller pubmat, spenner izakaya-kjøkkenet fra deilige snacks til mettende salater, gryteretter, grillet kjøtt og sjømat, alle tilberedt med minimalt besvær og maksimal smak, servert med et kaldt glass øl eller sake. 'The Real Japanese Izakaya Cookbook' gir deg muligheten til å gjenskape over 120 klassiske izakaya-retter i ditt eget kjøkken hjemme. Blant rettene finner du kjente favoritter som Yakitori kyllingspyd, sprø gyoza og grillet Wagyu-biff med shiso. Også veganere og vegetarianere vil finne et mangfold av alternativer med retter som daikon-salat med yuzu-dressing, grillet fava-bønner og bakt tofu med ingefærsaus. Kokken og forfatteren Wataru Yokota tilfører sine unike ideer til signatur japanske oppskrifter, som miso-braisert svinekjøtt og grillet makrell med plommesaus. Yokotas oppskrifter.