The Science and Commerce of Whisky av Ian Buxton, Paul S Hughes

The Science and Commerce of Whisky av Ian Buxton, Paul S Hughes

Produktbeskrivelse

Siden den første utgaven ble publisert i 2014, har whiskyindustrien vært i konstant utvikling. Denne boken gir leseren en omfattende oversikt over den nyeste akademiske forskningen og beste praksis innen bransjen, presentert på en tilgjengelig og autoritativ måte. Til tross for økonomiske nedgangstider har det blitt lagt til ny destillasjonskapasitet i rekordfart, og nye forbrukere fra ulike markeder har gjort sitt inntog. Destillerier eksperimenterer med nye produkter, emballasje og markedsføringsmetoder, og forbrukerne har en stadig voksende tørst etter kunnskap og informert diskusjon. Et helt nytt kapittel tar for seg forvaltning og utnyttelse av biprodukter og seneste utviklinger innen områder som anaerob nedbrytning, i tillegg til revisjoner og oppdateringer av de fleste kapitlene. Skrevet av anerkjente og erfarne eksperter på feltet, gir denne boken en oppdatert behandling av dette raskt utviklende området. Den er rettet mot et bredt publikum og fungerer som en ledende tekst for studenter innen destillering samt fagfolk i industrien.

Prishistorikk

Lavest
449 KR
Høyest
546 KR
Gjennomsnitt
499 KR
Median
488 KR

📩 Sett prisvarsel

Få beskjed når prisen når ønsket nivå.

Produktspesifikasjoner

Merke
Navn The Science and Commerce of Whisky av Ian Buxton, Paul S Hughes
GTIN/EAN/ISBN 9781788015387
Kategorier Bøker