The Science of Baking (Ada Twist, Scientist: The Why Files #3) av Andrea Beaty, Theanne Griffith

The Science of Baking (Ada Twist, Scientist: The Why Files #3) av Andrea Beaty, Theanne Griffith

Produktbeskrivelse

Den tredje boken i en ikke-fiksjonsserie for tidliglesere, basert på den nye Netflix-serien 'Ada Twist, Scientist'. Hvordan blir en kake bakt? Hva er forskjellen mellom bakepulver og natron? Og hvorfor er det så viktig å måle de ulike ingrediensene i en oppskrift? 'Ada Twist, Scientist: The Why Files' er den ideelle ikke-fiksjonsressursen for å besvare alle disse spørsmålene og mer til. Basert på den bestselgende serien og den nye Netflix-serien, er denne boken perfekt for fremtidens små forskere som lærer sammen med Ada. Utformet i et scrapbook-format, kombinerer bøkene kunst fra serien, illustrasjoner og fotografier for å gjøre enkle vitenskapskonsepter levende.

Prishistorikk

Lavest
142 KR
Høyest
169 KR
Gjennomsnitt
149 KR
Median
145 KR

📩 Sett prisvarsel

Få beskjed når prisen når ønsket nivå.

Produktspesifikasjoner

Merke
Navn The Science of Baking (Ada Twist, Scientist: The Why Files #3) av Andrea Beaty, Theanne Griffith
GTIN/EAN/ISBN 9781419761539
Kategorier Bøker