Hvilke grønnsaker bør du spise rå? Hvordan lager du det perfekte posjerte egget? Og bør du oppbevare eggene i kjøleskapet? Matforskeren Dr. Stuart Farrimond gir deg svarene på disse spørsmålene og mange flere, og gir deg den vitenskapelige kunnskapen som hever matlagingen din til nye høyder. I boken 'The Science of Cooking' kombineres grunnleggende kulinariske konsepter med praktiske råd og trinn-for-trinn teknikker, og bringer matvitenskapen fra laboratoriet inn i ditt eget kjøkken. Finn svarene på dine matlagingsspørsmål og få mer ut av oppskriftene med spennende kapitler som dekker alle hovedkategorier av mat, fra kjøtt, fjærfe og sjømat, til korn, grønnsaker og urter. Hvorfor smaker sjokolade så godt? Er det greit å varme opp kokt ris igjen? Hvordan steker jeg den perfekte biffen eller lager alltid saftig fisk? Bestselgeren 'The Science of Cooking' har svarene på dine daglige matlagingsspørsmål, samt myteknusende informasjon om veganske dietter og kolesterol. Perfeksjoner matlagingen din med praktiske tips.