Er du klar for å krydre hverdagskokkingen din og forvandle smakene fra kjedelige til spennende? "The Science of Spice" er den definitive guiden til krydder, skrevet av TV-personlighet, matforsker og bestselgende forfatter, Dr. Stuart Farrimond. Denne eventyrlige oppskriftsboken tar utgangspunkt i et periodisk system for krydder, hvor den dykker ned i vitenskapen bak kunstnerisk blanding av fantastiske krydderkombinasjoner. I boken presenteres krydderprofiler - organisert etter deres dominante smakforbindelser - som fremhever verdens beste krydder, sammen med oppskriftideer, informasjon om hvordan man kjøper, bruker og oppbevarer krydder, samt dypere vitenskapelig innsikt for å hjelpe deg å frigjøre smakene og lage dine egne krydderkombinasjoner. I tillegg finner du et utvalg oppskrifter med innovative krydderblandinger basert på ny kryddervitenskap, designet for å lyse opp smaksløkene og inspirere til dine egne kulinariske eventyr. Boken lover å vekke smaksløkene dine med en forklaring på hva krydder er og mye mer!