Skotske råvarer er kjent og elsket over hele verden. Etterspørselen etter viltkjøtt er for eksempel langt høyere enn hva som kan tilbys, og skotske oster overgår mange av sine europeiske kolleger. I boken 'The Scottish Food Bible' hyller Claire Macdonald de beste hjemmelagde ingrediensene, som havregryn, meieriprodukter, kjøtt og fisk, frukt og grønnsaker, samt whisky, gjennom 60 fantasifulle oppskrifter. Her finner du alt fra forretter, hovedretter og desserter, til sauser, dressinger, baking og andre fristelser. Blant oppskriftene finner vi grillet geitost på stekt rødbete med appelsin og balsamicoeddik, sjokoladehavrekjeks, iskrem med honning og whisky, urtesvisp med røkt laks, crème fraîche og terninger av agurk, dampbakt torsk med linser, koriander og lime, samt elgfilet med grønn pepper, ingefær og portvinsaus. Denne boken er en sann hyllest til de gode, skotske råvarene og tilbyr noe for enhver gane.