The Seaweed Cookbook av Caroline Warwick-Evans, Tim van Berkel
Produktbeskrivelse
Tang har lenge vært kjent for sin næringsrike allsidighet og er nå en av de mest ettertraktede supermatene, rik på mineraler og med en uimotståelig umami-smak. Denne vakre boken gir en visuell oversikt over de mest populære spiselige tangen, med informasjon om når og hvor de kan finnes, deres bruksområder og ernæringsverdier. I tillegg presenteres det 100 kreative oppskrifter, fra enkle og sunne retter til spesialiteter inspirert av profesjonelle kokker. Ofte oversett under strandturer og klatring i tangskoger, er tang en av de mest næringsrike, allsidige, bærekraftige og fascinerende naturlige produktene. Utvalget av spiselig tang på markedet vokser, og denne boken utforsker de ulike typene samt en fantastisk samling av kreative oppskrifter for å tilberede dem. Uansett om de er tørket, rehydrert eller spist rå, behandlet som grønnsaker, flaket og strødd som krydder, eller knasket på som en sprø snack, tilbyr tang mange muligheter i en rekke retter og drikker. Boken er rikt illustrert med bilder fra en prisbelønt fotograf.