The Sioux Chef's Indigenous Kitchen av Sean Sherman
Produktbeskrivelse
I 2018 ble 'The Sioux Chef's Indigenous Kitchen' tildelt James Beard Award for Beste Amerikanske Kokebok og ble anerkjent som en av de beste kokebøkene i 2017 av flere prominente publikasjoner, inkludert NPR, New York Magazine og Smithsonian Magazine. Boken tar et dypdykk inn i de ekte smakene fra det amerikanske urfolkets kjøkken, hvor forfatteren Sean Sherman, en Oglala Lakota-kokk og grunnlegger av The Sioux Chef, fokuserer på lokale og sesongbaserte ingredienser. Med en filosofi som omfavner bærekraftig praksis og næroppdrett, forkaster han tradisjonelle europeiske ingredienser som hvete, melk og sukker. I stedet bringer han frem enkle, men elegante retter laget med ville og forvillete råvarer, inkludert hjort, kanin, ørret fra elver og innsjøer, and, kvail, vill kalkun, blåbær og salvie. Shermans tilnærming til matlaging gjenspeiler det helsefremmende og fargerike mangfoldet av urfolkets diett, og gir leseren en ny forståelse av Native American-mat som er både smakfull og næringsrik.