The Sociology of Food and Agriculture av Michael (Colorado State University USA) Carolan

The Sociology of Food and Agriculture av Michael (Colorado State University USA) Carolan

Produktbeskrivelse

Det fullstendig reviderte og oppdaterte tredje utgaven av 'The Sociology of Food and Agriculture' gir en banebrytende og omfattende innføring i studiet av mat og samfunn. Boken åpner med en grundig utforskning av matøkonomien, og inkluderer kapitler som tar for seg matlandskap, finansialiseringen av mat, samt et nytt kapittel viet til mat og ernæring (u)sikkerhet. I del II adresseres fellesskap og kultur. Mens noen bøker kun ser på sammenhenger mellom mat og kultur, problematiserer denne seksjonen matsystemet fra perspektivet til marginaliserte grupper. Her finner vi kapitler som fokuserer på landbruks- og matkulturarbeid, emner som ofte blir oversett, samt kjønn, etnisitet og fattigdom. Del III undersøker maten i relasjon til miljøet, med kapitler som tar opp viktige temaer som agro-økosystemer, matrettferdighet, bærekraftig mat og landbruk samt mat suverenitet. Den avsluttende delen fokuserer på fremtiden for mat og inkluderer et helt nytt kapittel om bærekraft.

Prishistorikk

Lavest
463 KR
Høyest
483 KR
Gjennomsnitt
472 KR
Median
473 KR

📩 Sett prisvarsel

Få beskjed når prisen når ønsket nivå.

Produktspesifikasjoner

Merke
Navn The Sociology of Food and Agriculture av Michael (Colorado State University USA) Carolan
GTIN/EAN/ISBN 9780367680015
Kategorier Bøker