The Sommelier's Atlas of Taste av Rajat Parr, Jordan Mackay
Produktbeskrivelse
I denne banebrytende boken, som er en viktig tilvekst til vinkanon, deler de anerkjente ekspertene Rajat Parr og Jordan Mackay med seg av all kunnskapen de har tilegnet seg gjennom flere tiår med vinsmaking. Resultatet er den mest omfattende studien av verdens største vinregioner som noensinne er publisert. Det finnes bøker som beskriver geografi i vinregioner, og bøker som forklarer hvordan enkle viner og druer bør smake. Men det finnes ingen bøker som fremhever nyansene av hvordan viner fra ulike underregioner, jordsmonn og appellasjoner bør smake. For første gang kan du nå lære om forskjellene mellom vinene fra de syv grand crus og 40 premier crus i Chablis, eller om terroirene i Barolo, Champagne og Bordeaux. Ved å fokusere på stiler, vinprodusenter, jordsmonn og de mest moderne trendene, forklarer denne boken hvordan man kan forstå vinene fra hele verden på en moderne måte – appellasjon for appellasjon, jordsmonn for jordsmonn, teknikk for teknikk. Dette gjør den til en essensiell referanse for både vinelskere og fagfolk.