The Theory of Hospitality and Catering, 14th Edition av Professor David Foskett, Patricia Paskins, Andrew Pennington, Neil Rippington
Produktbeskrivelse
The Theory of Hospitality and Catering, 14th Edition er en omfattende ressurs som forbereder studenter på vurderinger og videre profesjonell utvikling. Boken inkluderer et bredt spekter av moderne casestudier fra hele verden og peker på sentrale trender innen hospitality og catering. Leserne vil lære hvordan de kan integrere bærekraft og miljøforbedringer i kjøkken og spiseområder, noe som bidrar til energibesparelse og forbedrer bedriftens grønne profil. Boken utforsker også hvordan man kan utnytte sosiale medier og e-markedsføring for aktivt å øke synligheten og engasjementet til virksomheten. I forhold til matallergier og intoleranser gir boken veiledning for å sikre at beste praksis følges, slik at alle kunder kan ha en trygg opplevelse. Videre tilbyr den en dypere forståelse av ernæring og kulinarisk medisin, med et unikt bidrag fra Elaine Macaninch, direktør for Culinary Medicine UK og medgründer av Education and Research in Medical Nutrition Network (ERimNN). Boken gir også klar dekning av økonomiske aspekter ved mat- og driftsledelse, personlig utvikling og teamledelse, og legger til rette for kommersiell suksess i bransjen.