THE UNIVERSITY OF CHICAGO PRESS

Diet for a Large Planet

Diet for a Large Planet

Produktbeskrivelse

I 'Diet for a Large Planet' tar Chris Otter oss med på en reise gjennom historien til vårt moderne kosthold, som er preget av et høyt inntak av kjøtt, hvete og sukker. Dette kostholdet krever mer land og ressurser enn hva jorden kan støtte, noe som har ført oss til en matkrise av uante proporsjoner. Vår avhengighet av usustainable diettvalg og landbrukssystemer skaper utfordringer både for menneskers helse og planetens velvære. Selv om løsninger som lab-dyrket mat, veganske dietter og strengt lokal matforbruk ofte diskuteres, står et sentralt spørsmål tilbake: Hvordan kom vi dit? Otter tar oss tilbake til slutten av 1700-tallet i Storbritannia, hvor kostholdet som var preget av høyt inntak av kjøtt, hvete og sukker begynte å ta form. Med en stadig vekst, urbanisering, industrialisering og økonomisk ekspansjon, endret nasjonen sine matvalg og beveget seg bort fra lokalt produserte plantebaserte næringskilder. Dette nye kostholdet, rikt på animalske proteiner og raffinerte karbohydrater, gjorde folk høyere og sterkere, men førte også til nye typer helsemessige utfordringer.

Prishistorikk

Lavest
428 KR
Høyest
446 KR
Gjennomsnitt
436 KR
Median
437 KR

📩 Sett prisvarsel

Få beskjed når prisen når ønsket nivå.

Produktspesifikasjoner

Merke THE UNIVERSITY OF CHICAGO PRESS
Navn Diet for a Large Planet
GTIN/EAN/ISBN 9780226826530
Kategorier Bøker