Som finalist til NAACP Image Award for fremragende litterært verk innen ikke-fiksjon, tar den James Beard-belønnede forfatteren Adrian Miller oss med på en fascinerende reise gjennom historien til afroamerikanske kokker og serveringspersonell som har betjent hver eneste presidentfamilie siden George og Martha Washington. I boken forteller Miller de gripende historiene til mer enn 150 svarte menn og kvinner som har hatt bemerkelsesverdige roller i viktige hendelser i nasjonens historie. Et av høydepunktene er beretningen fra Daisy McAfee Bonner, som var kokk for Franklin D. Roosevelt på hans tilfluktssted i Warm Springs. Hun delte sitt minne om presidentens siste dag i 1945, da han ble rammet av et hjerneslag akkurat idet hans lunchtid soufflé ble tatt ut av ovnen. Med både sorg og stolthet som kokk minnes hun hvordan han aldri fikk smake souffléen, men at den forble perfekt til hun hørte om hans død. Boken er en skattekiste av informasjon om matlagingsteknikker og utstyr, og inneholder også tyve oppskrifter som hedret de svarte kokkene. Her får man gleder og minner fra Samuel Fraunces’ 'løk' til utallige andre delikatesser som har beriket amerikansk matkultur.