The Wild Game Cookbook av Mikael Einarsson, Hubbe Lemon
Produktbeskrivelse
Fra skogens dyp til kjøkkenet og deretter til bordet presenteres et spennende utvalg av oppskrifter for tilberedning av viltkjøtt, nøye forklart for både nybegynnere og erfarne kokker. "The Wild Game Cookbook" er en inspirerende kokebok som hjelper matinteresserte å gjenvinne interessen for denne organiske, bærekraftige og allsidige proteinkilden. Boken byr på smakfulle oppskrifter som spenner fra eksklusive middagsretter til hverdagsmåltider, samt nyttig informasjon om håndtering og tilberedning, akkompagnert av estetisk fotografi. La deg rive med av de rike smakene fra ekte viltkjøtt, samtidig som du bidrar til å bevare skogområder. Ved å utnytte disse naturlige matressursene kan man bidra til å gjenbalansere skogmiljøet, som ofte lider under overpopulerte hjorte- og viltbestander, et resultat av fravær av naturlige rovdyr som ulv. Disse dyrene kan forårsake betydelig skade på skog ved å spise knopper og friske trær. Den mest smakfule løsningen på dette problemet er å inkludere viltkjøtt i våre måltider.