Boken "The Wilderness Cure" av Mo Wilde tar leseren med på en fascinerende reise tilbake til våre forfedres matkultur, der naturen tilbyr både næring og helbredelse. I 2022 ble denne revolusjonerende boken tildelt John Avery-prisen ved André Simon Awards, et bevis på hennes bemerkelsesverdige arbeid og innflytelse. Mo Wilde har gjort det til sin livsoppgave å leve utelukkende av fri, plukket mat i hele ett år, noe som åpnet opp for en ny forståelse av forholdet mellom oss mennesker og den ville naturen. I en tid hvor vi er så distansert fra våre røtter, virker hennes forklaring på bruken av ville matressurser både sosial og politisk, samt en dyp kjærlighetserklæring til samfunnet. Med sin omfattende kunnskap om botanikk og mykologi utforsker Mo de ulike årstidene for å avdekke skatter fra hundrevis av planter og sopper. Leserne vil oppdage en verden fylt med inspirasjon og glede, som endrer vår oppfatning av hva som er mulig på tallerkenen vår.