Uansett om de rir over sletter under en brennende Texas-sol eller en sval Montana-måne, eller jobber på en Hollywood-lydplanke, kan cowboys og cowgirls utvikle en solid appetitt. Ekte cowboys kan ri, skyte, lasso ... og lage mat! "The All-American Cowboy Cookbook" er fylt til randen med favorittoppskrifter fra landets mest kjente western-stjerner, fra storskjermens helter og TV-favoritter til rodeo-legender og kokker fra virkelige rancher. I denne samleutgaven finner du også oppskrifter fra noen av de beste cowboy-balladene som noensinne har snappet opp en mikrofon. Her er noen av de uimotståelige oppskriftene du kan glede deg over: * John Waynes berømte grits * James Arness’ Gunsmokin’ Chili * Clint Eastwoods Western Spaghetti * Roy Rogers’ Kylling og Dumplings * James Garners Chilies Rellenos * Walter Brennans Clam Chowder * Gene Autrys Peanøttsmørpai. Inni boken vil du oppdage en variasjon av tradisjonelle cowboy-retter, samt kjære familieoppskrifter fra Annie Oakley-stjernen Gail Davis og en fantastisk frokost.